Το προσωπικό μας

Dr. Σταματίνα Λαιμού-Μελαχροινού

Η Dr. Σταματίνα Λαιμού-Μελαχροινού αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 1973 και ειδικεύθηκε στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» και  στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», στον τομέα Βιοπαθολογίας – Μικροβιολογίας. Από το 1978 διατηρεί ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο ενώ δεν σταματά  να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στο χώρο της Βιοπαθολογίας παρακολουθώντας συνέδρια και σεμινάρια.

Αδαμαντία Μήτσου

Η Αδαμαντία Μήτσου αποφοίτησε από το τμήμα γραμματειακής υποστήριξης του Saint - George College το 1995. Στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο εργάζεται από το 2002.

Σοφία Μελαχροινού BSc, MSc

Η Σοφία Μελαχροινού αποφοίτησε από το τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2004. Στη συνέχεια έγινε κάτοχος 2 μεταπτυχιακών τίτλων : «Εφαρμογές της Βιολογίας στην Ιατρική»  (διατμηματικό Π.Μ.Σ. τμήματος Βιολογίας και Ιατρική Σχολής Αθηνών) το 2006, και «Κλινική Διατροφή και Διαιτολογία» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών το 2012. Από το 2006 είναι υπεύθυνη του Βιοπαθολογικού-Μικροβιολογικού Εργαστηρίου, για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων καθώς και για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της ποιότητας του εργαστηρίου. Στα πλαίσια των πτυχιακών εργασιών της στο τμήμα Βιολογίας, στο ερευνητικό κέντρο Ε.Κ.ΕΦ.Ε. «Δημόκριτος» και στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο έχει συμμετάσχει σε δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Δευτέρα -  Παρασκευή 

7:30 πμ - 14:30 μμ

τηλ.: 210 45 10 488

 

Συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Ηρώων Πολυτεχνείου 69-71, Πειραιάς, 185 36

Πιστοποίηση με ISO 9001

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now